Transport Tromsø

Os-Expressene AS er en av de største aktørene på transport og distribusjon i Tromsø.

I Tromsø er noen av de viktigste transportoppdragene våre knyttet til direktelasting for Schenker og gamle Tollpost. Schenker er et internasjonalt transportselskap som fokuserer på pålitelighet, kvalitet og å gjøre det enkelt for kundene sine.

Det at Schenker har valgt å samarbeide med oss på transportoppdrag i Tromsø tar vi som bevis på at våre transporttjenester er ettertraktet i markedet vi opererer i. Vi tar det også som et bevis på at transporttjenestene våre er ettertraktet ved at PostNord Logistics (tidligere Tollpost) velger å samarbeide med oss om transport til Tromsø.

Express over natt – transport til og fra Tromsø

For transport av mindre sendinger til og fra Tromsø tilbyr vi «Express over natt». Dette er en transporttjeneste som vi har etablert sammen med våre samarbeidspartnere. Mindre sendinger som skal til og fra Tromsø i rutenettet vårt kan leveres innen 22.00 på kvelden på de respektive steder.

Da kan sendingene være fremme på et av mottaksstedene innen 08.00 neste morgen. Dette gjelder også for lørdager og søndager.

For transport av mindre sendinger i vårt rutenett tilbyr vi «Express over natt». Dette er et tilbud vi har i områdene:

  • Narvik/Harstad
  • Bodø
  • Lofoten og Vesterålen
  • Troms innland og Troms

Det eneste unntaket vil være fra Bodø, hvor levering i Narvik skjer på ettermiddagen og øvrige destinasjoner dagen etter.

Vi tilbyr fastpris og timepris på transportoppdrag, flyttelass og ekstratransporter i Tromsø.