Transport Harstad

Distribusjon og transport i Harstad er et viktig fokusområde for oss. I tillegg til distribusjon og transport av varer i selve byen og området rundt, leverer vi også transportoppdrag inn til selve byen.

I Harstad er noen av våre viktigste oppdrag innen transport og distribusjon fra egen terminal. Herfra distribuerer vi forsendelser for samarbeidspartnere som DHL, Collicare og Tollpost. Fra transportterminalen distribuerer vi på fast basis varer som øl, mineralvann og melk i Harstad-regionen.

Direktelasting er en av de viktigste distribusjonene for Schenker, som fokuserer på pålitelighet, kvalitet og å gjøre det enkelt for kundene sine. Det at Schenker har valgt å samarbeide med oss tar vi som bevis på at våre transporttjenester er ettertraktet i markedet vi opererer i.

Distribusjon av ukeblader er også en viktig tjeneste for oss i Harstad og områdene rundt. I Harstad og Narvik er vi transportør for Bladcentralen.

Express over natt – når det haster med transport

I områdene Narvik/Harstad, Bodø, Lofoten, Vesterålen, Troms innland og Tromsø tilbyr vi «Express over natt». Dette er en transporttjeneste som vi har etablert sammen med våre samarbeidspartnere.

Mindre sendinger kan leveres innen 22.00 på kvelden på de respektive steder. Da kan sendingene være fremme på et av mottaksstedene innen 08.00 neste morgen.

Dette gjelder også for lørdager og søndager.

Unntaket er fra Bodø, hvor levering i Narvik skjer på ettermiddagen og øvrige destinasjoner dagen etter. En av grunnene til at Os-Ekspressene AS kan tilby gode priser er at vi allerede har etablert et fast rutenett.

I Harstad tilbyr vi fastpris og timepris på faste transportoppdrag og flyttelass.