Transporttjenester

Transporttjenester i Nord-Norge er vårt fokusområde. Vi har opprettet vårt eget rutenett sammen med våre samarbeidspartnere som vi kjører daglige ruter i. I tillegg til langtransport av varer og gods kjører vi også rene distribusjonsruter for våre kunder i byene og områdene rundt.

I rutenettet vårt tilbyr vi også transporttjenesten "Express over natt". Dette er en tjeneste som gjelder for mindre forsendelser i rutenettet vårt. Hvis forsendelsen leveres innen klokken 22.00 kan den være på mottaksstedet innen klokken 08.00 dagen etterpå.

Det finnes noen unntak for denne generelle regelen.

Eksempler på våre transporttjenester

Os-Expressene AS er en av de viktigste aktørene innen infrastrukturen i Nord-Norge. Vi leverer både varer og gods til de store byene i Nord-Norge og distribusjonen av disse i selve byene og områdene rundt.

I Harstad er noen av våre viktigste oppdrag innen transport og distribusjon fra egen terminal. Herfra distribuerer vi for DHL, Collicare og Tollpost. Fra terminalen distribuerer vi øl, mineralvann og melk i Harstad-regionen.

I Tromsø er noen av de viktigste transportoppdragene våre knyttet til direktelasting for Schenker og gamle Tollpost. Schenker er et internasjonalt transportselskap som fokuserer på pålitelighet, kvalitet og enkelhet for kundene sine. i.

I Bodø er en viktig distribusjonsoppgave å distribuere Dagbladet og VG. Vi har utviklet et svært godt rutenett sammen med våre samarbeidspartnere som gjør at vi kan konkurrere med Posten.

I områdene Narvik/Harstad, Bodø, Lofoten, Vesterålen, Troms innland og Tromsø tilbyr vi "Express over natt". Dette er en transporttjeneste som vi har etablert sammen med våre samarbeidspartnere.

Kontakt Os-Expressene AS for mer informasjon om våre transporttjenester i Nord-Norge.